Patrimonio Industrial nacional e internacional

PATRIMONIO INDUSTRIAL - INDUSTRIAL HERITAGE - PATRIMOINE INDUSTRIEL

martes, 12 de abril de 2022

XVII Ruta a pie por el Barranco del Infierno/ Ruta a peu al barranc de l’Infern.

 

Ruta por la Via Verde del Serpis, L’Orxa (Alicante)- Vilallonga (Valencia). Desde hace 10 años, esta asociación lleva organizando esta ruta y las actividades alrededor de ella, cada 1 de mayo.

 

Fecha: 1 de mayo de 2022

 

Organización ruta: Asociación Tren Alcoi Gandia (C/ L’estació s/n, Almoines)





PRSENTACIÓN DE LA RUTA POR PARTE DE LA ASOCIACIÓN

Aquest any 2022 i si ens ho permeteix la covid, tindrà lloc la 17é edició. Des de l’associació i amb el recolzament de molts ajuntaments sobretot de Vilallonga i L’Orxa volem donar-li i de cara a un futur gran importància, ja que observem que està tinguen un bon reclam turístic i a més a més, beneficia als municipis de l’interior.

Anteriorment ja s’ha incentivat aquesta activitat amb una paella gegant a L’Orxa involucrant-se tot el poble i gent vinguda de totes les comarques, inclús de la província de Castelló que han aprofitat i han omplert alberg i bars del municipi. Es per això que demanem un recolzament per tal de fomentar aquesta activitat i atraure el turisme als pobles de l’interior que es troben en perill de despoblament. Aquest any els ajuntament de Vilallonga i L’Orxa habilitarà espais per l’acampada de tendes i estacionament d’autocaravanes.

Aprofitant aquest acte i ja que per primera vegada ens quedarem a dinar al mateix lloc que es realitza les activitats (paratge fàbrica de la llum) , on previ compra de tiquet es podrà dinar de calent i així aprofitar un dia de cultura i natura a un lloc fantàstic.

Volem agrair-vos el vostre recolzament i desitgem que participeu d’aquest acte totalment altruista i emotiva. 





Más información sobre la asociación

 https://www.facebook.com/TrenAlcoiGandia/

https://twitter.com/TrenAlcoiGandia

No hay comentarios: